Lajmi I Fundit

AMC Fiks me teaser dhe integrated campaign

AMC Fiks me teaser dhe integrated campaign

Postuar: 24/ 01/ 2013

AMC Fiks me teaser dhe integrated campaign Me sa duket ne marketingun Shqiptar është muaji i teaser campaigns. Këtë rradhe [...]

Marketing Interview

Marketing Interview

Postuar: 08/ 09/ 2011

Ja se si funksinon Word of Mouth! Credits: http://xkcd.com/125/ [...]